Beta version

Vida

Ni Sagrada Família ni Barça: turisme de compres a Barcelona

Ni Sagrada Família ni Barça: turisme de compres a Barcelona

Olga Sedano Martínez

“Is this the bus that goes to La Roca Village?”, sento que pregunta en anglès un home alt, robust i amb una veuassa, a la noia que rep els passatgers amb un somriure.

Shopping, Barcelona, Turisme


Vida

El CUESB, la UCI de les emergències socials de Barcelona

El CUESB, la UCI de les emergències socials de Barcelona

Miroslava Villatoro flores

El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) va atendre 20.329 trucades de ciutadans en situació d'urgència, 1.351 crides d’emergències i van portar a terme 499 ingressos residencials de gent gran durant el 2013. Els ciutadans que van rebre la atenció van definir l'equip com els professionals de l’angoixa i de la desesperació.

Emergència, Serveis Socials, Barcelona


Vida

Dents de lleó, de P.D.P.

L'aire: abecedari de les al·lèrgies

Sílvia Garcia Farreny

T'has preguntat mai què conté l'aire què respires? Saps quants kilòmetres és capaç de viatjar una espora de pol·len? Ens ho explica Jordina Belmonte, coordinadora de l'equip de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya

primavera, salut, aire


Vida

El talent de buscar feina

El talent de buscar feina

Marc Figuerola Delgado

Amb la crisi es busquen maneres de trobar feina que imposin més que no pas un full de paper amb el currículum escrit. Aquí tenim els exemples de l'Oscar Arenas, la Núria Fusté i l'Enzo Vizcaíno, que han trobat feina mitjançant tres projectes diferents.

Videocurrículum, feina, talent


Catalunya

Allí donde termina el Metro (2): Fondo

Allí donde termina el Metro (2): Fondo

Ana Vallina Bayón

Para miles de usuarios, son solo unos nombres que indican la dirección de las lineas. Pero ¿qué pasa donde acaban las lineas? ¿Termina la ciudad? ¿Qué clase de lugar es? ¿Qué actividades hay? Es la Barcelona de allí donde termina el Metro. Segunda pieza del mosaico: Fondo, final este de la L1.

Metro Barcelona, Badalona, Santa Coloma


Catalunya

Allí donde termina el Metro (3): La Pau

Allí donde termina el Metro (3): La Pau

José Luis Gómez Galarzo

Para miles de usuarios, son solo unos nombres que indican la dirección de las lineas. Pero ¿qué pasa donde acaban las lineas? ¿Termina la ciudad? ¿Qué clase de lugar es? ¿Qué actividades hay? Es la Barcelona de allí donde termina el Metro. Segunda pieza del mosaico: La Pau, final norte de la L4.

Metro, La Pau, Barcelona